Werkwijze rijschool Diana

Stap 1

Rijschool Diana rijopleidingen is een van de weinige rijscholen die werkt met maatwerk en vooraf duidelijkheid biedt. Na het verstrekken van aanvullende informatie en nadat al je wensen en vragen zijn beantwoord zal er een rijtest met je worden afgesproken.

Ons streven is dat je niet teveel auto rijlessen nodig hebt. Daarom kijkt je vaste rij-instructrice tijdens de rijtest hoe je feeling en je technische aanleg is voor het auto rijden, en hoe snel je het auto rijbewijs kunt gaan halen.
Zij zal kijken hoeveel auto rijlessen je nodig hebt om in één keer voor je auto rijbewijs te kunnen slagen. Voor deze rijtest heb je geen theorie certificaat nodig.


Stap 2

Na afloop van je eerste autorijles wordt meteen de uitslag van de rijtest met je besproken. Er word een lespakket op maat voor je samengesteld welke bij je past en afgestemd word op je mogelijkheden.
Je kunt vervolgens kiezen uit een reguliere rijopleiding over enkele maanden, en spoedcursus rijbewijs van 10-30 dagen.

Je weet bij Rijschool Diana rijopleidingen dus altijd na de rijtest waar je aan toe bent, wat de kosten van de totale auto rijopleiding gaan bedragen en wanneer je het auto rijbewijs kan halen. Afhankelijk van jou financieele situatie kun je de opleiding ook in termijnen betalen.


Stap 3

Rijschool Diana rijopleiding krijg je volgens een efficiënt lesplan. Dit houdt in dat je samen met de rij-instructrice de auto rijlessen kunt vooruit plannen met aansluitend het praktijk examen. Het rijexamen wordt dus vroegtijdig of vooraf voor jouw gereserveerd. Op deze manier kun je dus het best een versnelde autorijopleiding volgen. Hierdoor leer je met minder rijlessen alle vaardigheden die op het rijexamen van jou worden verwacht en ben je optimaal voorbereid.Ons streven is dat je de eerste keer slaagt voor je auto rijbewijs.
Autorijles vanaf 16,5 jaar Start nu met de spoedcursus autorijbewijs vanaf 16,5 jaar..Lees verder
Gratis theorie training Start nu direct de gratis online theoriecursus voor auto....Lees verder
Rijtest Welke rijopleiding is het meest geschikt voor jou?
Doe nu de rijtest! Bel ons


Copyright Rijschool Diana © 2013. All Rights Reserved.