Rijbewijs spoed opleiding

Behaal je auto rijbewijs in 10-30 dagen!


Rijschool Diana spoed rijopleidingen biedt naast de reguliere rijopleiding ook een spoedcursus voor het rijbewijs in Hardenberg en omgeving aan. Deze populaire versnelde rijopleiding geeft je de kans om in een korte periode met spoed de autorijlessen te volgen en het auto rijbewijs snel te halen.

Tijdens deze spoedopleiding autorijbewijs volg je de autorijlessen op een intensievere wijze, doordat je de rijles neemt in een kortere periode en waar deze autorijlessen korter op elkaar gepland zijn. Het voordeel hiervan is dat je veel meer leert in een kortere periode waardoor je minder rijlessen nodig hebt en wat je veel tijd en geld scheelt.

Iedere snelcursus voor het rijbewijs begint bij Rijschool Diana met een vrijblijvende rijtest waarvan de kosten 50,00 bedragen.
De rijles duurt anderhalf uur. Bij deze rijles maak je reeds kennis met je vaste rij-instructrice die tevens zal kijken hoe je feeling is voor het autorijden, wat je rijtechnisch beheerst en hoe goed je leersnelheid is.

Na afloop van de rijtest is de uitslag bekend en weet je waar je aan toe bent, hoelang de rijopleiding zal gaan duren en wat de kosten zullen gaan bedragen. Op deze manier levert auto Rijschool Diana spoed rijopleidingen uitstekend maatwerk!

Het praktijk rijexamen

Bij aanvang van deze spoedopleiding voor het autorijbewijs in Hardenberg en omgeving staat je examen datum al gereserveerd en kan je aansluitend nadat je de laatste autorijles hebt gehad afrijden voor je auto rijbewijs.

Versnelde auto rijopleidingen zijn mogelijk vanaf 10 tot 30 dagen en vinden wekelijks plaats, er zijn geen wachttijden waardoor je direct kunt starten met je auto rijlessen!
Je krijgt autorijles van een vaste rij-instructrice in steeds dezelfde lesauto.

Een spoedrijopleiding in Hardenberg en omgeving, die korter als een maand duurt is het belangrijk te weten het theoriecertificaat (www.cbr.nl) vroegtijdig in het bezit te hebben. Zonder theoriecertificaat kun je geen examen afleggen.

Autorijschool Diana Spoed Rijopleidingen streeft ernaar dat je de eerste keer kunt slagen voor je autorijbewijs.

Voorwaarden:
 
Voordelen:
- Je moet voor de tijd je theorie halen (www.cbr.nl)     - Geen wachttijden.
- Je moet elke dag tijd hebben om te lessen  - Snel je rijbewijs in 8 tot 30 dagen
- Je bent 18 jaar of ouder.   - Gratis proefles.
- Je betaalt in twee termijnen of in één keer.   - Vaste rijinstructrice.
- Extra rijlessen nodig? € 40,00 per rijles!   - Prijs: € 1.529,- voor lessen + examen!De kosten

De spoedopleidingen zijn er al vanaf € 1529,- incl examen.Meer weten of direct aan de slag? bel 06 14 651 711
Autorijles vanaf 16,5 jaar Start nu met de spoedcursus autorijbewijs vanaf 16,5 jaar..Lees verder
Gratis theorie training Start nu direct de gratis online theoriecursus voor auto....Lees verder
Rijtest Welke rijopleiding is het meest geschikt voor jou?
Doe nu de rijtest! Bel ons


Copyright Rijschool Diana © 2013. All Rights Reserved.